....Oceansview
    
Live eders drøm på Costa Blanca

...Oceansview Omvisning

Velkommen til Oceansview ligger bare 30 minutter nord av El Altet, Alicante flyplass, Costa Blanca, Spania i en fantastisk beliggenhet over ser Middelhavet og byen San Juan.

Dette luksuriøse egendom tilbyr den kritiske ferie skaper, executive eller familie de beste fasiliteter tilgjengelige på kysten av Costa Blanca. Dette vakre Villa sover opp til 16 personer og dyr er tillatt på eier diskresjon. Oceansview tilbyr deg totale retningslinjer, de aller beste utsikt, Championship golfbaner, trikker til og fra Alicante eller Benidorm, førsteklasses overnatting med boblebad, badstu og stor pool og overnatting for enhver stab.

De Costa Blanca er stuntkoordinatoren for det er vakre strendene, strand på Coveta Fuma bare en fem minutters gange unna er intet unntak med hvit sand og krystallklare vannet mange en dag er brugt bare ser de timer slip av.

Nettstedet gir deg muligheten til å besøke dette egendom fra den luksuriøse av ditt kontor eller hjem av veien for en 360 graders tour. Du kan hoppe fra ett rom til de andre ved å bruke gulvet planer eller amble din vei fra rom til rom. Bare pass på at du besøk terrasse og pool området til å se hva fantastisk utsikt Oceansview Villa tilbyr, og forestille seg selv soaking opp solen og flyttet i den luksuriøse at denne Villa tilbyr deg.

Nyt ditt besøk til Oceansview hemsida pass på at du lagrer det i din favoritt sider for dager når du ønsker du var der!

© 2012 Oceansview Resources   Site Map

 

    The Villa (home)
    More Photos
    Floor Plan
    Availability / Tariffs
    Facilities
    Attractions
    Location
    Local Golf
    Contact Us

Listen while you view